Wilt u iets retour sturen?

Natuurlijk hopen wij dat het niet nodig is om iets terug te sturen, maar mocht het toch zo zijn, dan mag dat uiteraard. Stuurt u uw product(en) binnen 14 dagen terug, dan is het niet nodig om dit vooraf te melden. Gaat u het niet lukken om uw product(en) binnen 14 dagen terug te sturen, laat het ons dan binnen deze 14 dagen weten. Dit kan door een email te sturen naar retouren@pepswood.nl of het aanmeldformulier hieronder in te vullen. Vermeld bij een email altijd uw naam, ordernummer of factuurnummer en welke producten u retour wilt sturen. Vanaf het moment dat u de retour heeft aangemeld heeft u nogmaals 14 dagen de tijd om uw product(en) terug te sturen.
Uitgezonderd van retouren zijn producten die op maat zijn gemaakt. Deze kunnen dus niet terug gestuurd worden.

Hoe stuurt u iets terug?

Stap 1: Geef aan dat u iets wilt retourneren via retouren@pepswood.nl of via onderstaand formulier. Bij email, geef dan uw naam, ordernummer en de naam van de terug te sturen product(en) door. Als u binnen 14 dagen iets retour stuurt, dan is aanmelden niet nodig.

Stap 2: Vul het retourformulier dat bij het pakket zat volledig in. Geen retourformulier gekregen of per ongeluk weggegooid? Deze heeft u ook per mail ontvangen en u kunt dit formulier ook hier downloaden. Knip eventueel het verzendlabel eraf.

Stap 3: Stop het retour te sturen product in de originele doos, indien mogelijk. Stop het retourformulier erbij. Sluit de doos goed af.

Stap 4: Plak het verzendlabel op de doos of schrijf ons adres er zelf op. Ons adres is:
Peps Wood
Primulahof 15
3135EP Vlaardingen

Stap 5: Breng het pakketje naar een pakketpunt. Bewaar het verzendbewijs, om eventuele problemen te voorkomen.

Terugbetaling van het aankoopbedrag inclusief verzendkosten (alleen heen) vindt plaats binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour, mits het product ontvangen is door ons.    Updating…
    • Geen producten in de winkelwagen.