De wie, wat en hoe verder van Peps Wood.

Wie?

Ik, Pepijn, ben de oprichter van Peps Wood. Ik woon samen met mijn vrouw en 2 zoontjes. Door hen ben ik op het idee gekomen om iets met mijn handigheid en liefde voor houtbewerking te doen. Dit doordat ik veel leuke dingen zag voor in de kinderkamer, die ik niet wilde kopen, maar zelf wilde maken. Ook hadden we veel ideeën voor de inrichting van ons huis die alleen gerealiseerd zouden kunnen worden door maatwerk. Ik ben handig, dus dat wilde ik wel doen! Toen bleek dat ik het erg leuk vond om houten muurdecoratie/wandplanken te maken en besloot ik om hier een bedrijf in te beginnen.

Wat?

Op dit moment maak ik alleen wandplanken, kapstokken en decoratie, maar dit zou in de toekomst kunnen uitbreiden. Blijf de website in de gaten houden voor nieuwe producten! Alle wandplanken worden zelf ontworpen en zelf gemaakt, hierdoor heb je dus altijd een product aan de muur hangen, waar er niet veel van zijn. Alle producten worden met liefde voor het vak gemaakt, dit kun je terug zien in de details.

Hoe verder?

Peps Wood bestaat nog niet zo lang, mede daarom is er nog geen grote collectie. Het plan is om deze collectie verder uit te breiden, hou de website en social media dus in de gaten. Peps Wood heeft geen fysieke winkel, maar heeft alleen een webshop. Het zou wel kunnen gebeuren dat u me treft op een “handmade” markt, die af en toe plaats vinden door heel Nederland.

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.