Maatwerk

Heeft u al een tijd een heel goed idee voor een wandplank of muurdecoratie, of misschien zelfs iets heel anders van hout, maar u heeft er de tijd of kunde niet voor om dit te maken? Neem vrijblijvend contact op met Peps Wood en wellicht kunnen wij dit wel realiseren. Vul in onderstaand formulier uw naam, e-mailadres in en gebruik het opmerkingenveld om uitgebreid te omschrijven wat uw wensen zijn. Ook kunt u een bestand toevoegen ter verduidelijking. Er wordt dan zo spoedig mogelijk via mail contact opgenomen om het één en ander te bespreken (let op spam folder).

Heeft u een mooie wandplank gezien, maar u zou deze graag in een andere kleur willen bestellen? Dat is mogelijk.
Meerprijs voor een kleur naar keuze is €25,-
Laat hieronder weten welke wandplank u graag zou willen ontvangen en in welke kleur. Geef ook duidelijk aan welke delen van de wandplank u gekleurd wilt hebben, zoals bij de standaard wandplank, of bijvoorbeeld de gehele wandplank in een kleur.

Wij zullen spoedig contact met u opnemen, via mail, om uw aanvraag te bespreken/bevestigen. Uw bestelling wordt pas gemaakt wanneer er betaald is.

Let op: wandplanken besteld met een kleur naar keuze vallen onder maatwerk en zijn daardoor uitgesloten van retourneren.


    Updating…
    • Geen producten in de winkelwagen.